Welkom bij dokter Pierret
Welkom bij dokter Pierret
Dermatoloog te Dworp
Waar kunt u de praktijk vinden
Waar kunt u de praktijk vinden
Alsembergsesteenweg 397 1653 Dworp Tel 0494/68.35.27

Waarvoor kunt u consulteren

De dermatoloog is de arts gespecialiseerd in alle huidaandoeningen, inclusief haren en nagels, voor volwassenen en kinderen. U kan in de praktijk terecht voor alle huidproblemen, en in het bijzonder voor:

Moedervlekken en huidkankers

Screening en opvolging van moedervlekken (naevi) en huidkankers door zonneblootstelling

Heelkundige ingrepen

Heelkundige ingrepen van huid en nagels, verwijderen van moedervlekken, cysten en goedaardige en kwaadaardige huidgezwellen

Huidaandoeningen

Alle huidaandoeningen zoals allergieën (prik- en patchtesten), psoriasis, eczeem, netelroos, pigmentafwijkingen, acne,...

Huidinfecties

Huidinfecties zoals wratten, herpes en schimmelinfecties

Spatadertjes

Behandeling van spatadertjes op de benen via laser of sclerotherapie

Overmatig zweten

Injecties voor overmatig zweten (hyperhidrose) ter hoogte van de oksels

Esthetische dermatologie

Cosmetisch advies, peelings, laserbehandeling, injecties (enkel bij dr. Pierret) om de rimpeltjes te vervagen of om de rimpels op te vullen

Laserbehandelingen

Ontharingslaser, vaatlaser (bloedvaatjes in het gelaat, op het lichaam of op de benen), pigmentlaser, laser voor littekenbehandeling

Fotodynamische therapie

Behandeling van huidkanker en hun voorlopers of voor huidverjonging

Opgelet

Elke speciale behandeling (laser, ingreep, allergietest,...) zal steeds voorafgegaan worden door een consultatie. Zo kan de nodige tijdsduur voorzien worden en kan alle informatie (voordelen, risico's...) omtrent de speciale behandeling uitgelegd worden. Bovendien is er soms voorbereiding en nazorg noodzakelijk.

Afspraken

Consultaties zijn steeds na afspraak. Dr. Pierret consulteert te Dworp op maandag, dinsdag en donderdag en te Dilbeek op woensdag en vrijdag.

Om de continuïteit van de zorg te garanderen voor de gekende patiënten, aanvaard ik momenteel geen nieuwe patiënten meer.

Hoe een afspraak maken?

 • Te Dworp: bij voorkeur online: snel en eenvoudig door hier te klikken
 • Te Dworp: telefonisch via 0494/68.35.27 (maandag-donderdag 8u30-18u)

 

 • Voor een videoconsultatie: klik om in te boeken:
  maak videoconsultatie

  • Enkel voor gekende patiënten
  • Tarief: 56€
  • Ideaal voor follow-up, urgente problemen - geen voorkeur voor controle moedervlekken

 

 • Voor een afspraak in de privé praktijk te Dilbeek (enkel basisconsult of rimpelbehandeling, geen interventies - enkel woe/vrij) kunnen gekende patiënten een afspraak boeken via deze link met login-code

Richtlijnen

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 24u op voorhand te annuleren via 0494 68 35 27 (telefonisch of sms), zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren. Bij niet naleven hiervan zal de kost van de raadpleging effectief aangerekend worden. Indien u online geboekt heeft, kan u ook online uw afspraak schrappen tot 24u op voorhand.

Speciale behandelingen wijzigen kan enkel telefonisch. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken, telkens op naam van de juiste persoon.

Dr. Pierret is niet geconventioneerd, maar wel geaccrediteerd.

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig

Kies een dag en een tijdstip. Vul uw gegevens in. Klaar!

Maak een online afspraak

Over de dokter

Dokter Pierret Lauranne

Dokter Pierret Lauranne

Dermatoloog
Lauranne Pierret heeft haar opleiding tot arts en dermatologe genoten aan de Vrije Universiteit Brussel – UZ Brussel. Bovendien verrichtte ze buitenlandse stages in Plettenberg Bay, Zuid-Afrika en Ann Arbor, Michigan, USA. Zij studeerde af als arts in 2009 met de grootste onderscheiding en is (co-) auteur van meerdere internationale publicaties aangaande immunotherapie bij melanoom en allergie.

Na haar specialisatie behaalde zij het bijkomende interuniversitaire diploma “Vigilance des actes en dermatologie esthétique” aan de universiteit van Versailles in Frankrijk. Zij volgt actief de nieuwste bijscholingen (accreditatie) en is lid van meerdere nationale -en internationale wetenschappelijke dermatologische verenigingen. Dr. Lauranne Pierret heeft binnen de dermatologie speciale interesse voor dermatologische chirurgie, esthetische dermatologie en laserbehandeling voor bloedvaten/pigmentvlekken,

Praktische informatie & Nieuws

Blijf op de hoogte.

Laserontharing

U kan in deze praktijk ook terecht voor laserontharing. Indien u een afspraak of meer info wenst in verband met […]

Wat brengt u mee naar de raadpleging?

Identiteitskaart en klevertjes van het ziekenfonds. Lijstje met onderhoudsmedicatie en gekende allergieën. Eventueel de verwijsbrief van uw (huis)arts. Betalen kan […]

Contacteer Ons

Dermatoloog
Dokter Pierret Lauranne
Alsembergsesteenweg 397
1653 Dworp

Tel 0494/68.35.27

De praktijk (binnen) is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk met een trap. Indien dit voor u een probleem stelt, gelieve telefonisch contact op te nemen zodat wij u een alternatief kunnen bieden.

Wegwijs

Er is voldoende parking voorzien net voor de praktijk.

 • Vanaf de westelijke ring RO/E19:
  Afrit nr. 20 Huizingen. Rij richting Dworp/Alsemberg/Sint-Genesius Rode. Na ongeveer 3.5km bereikt u de praktijk op uw rechterkant.
 • Vanuit Halle:
  Rij richting Dworp/Alsemberg/Sint-Genesius Rode. Rij Dworp centrum door; na ongeveer 1km bereikt u de praktijk op uw rechterkant.
 • Vanuit Sint-Genesius-Rode/Alsemberg:
  Rij richting Dworp/Halle. Laat op het kruispunt met Vastiau Godeau en Delhaize de beide winkels op uw linkerkant liggen. Rij ongeveer 3km en u bereikt de praktijk op uw linkerkant.