Welkom bij dokter Pierret & dokter de Medeiros
Dermatologen te Dworp
Waar kunt u de praktijk vinden
Alsembergsesteenweg 397 1653 Dworp Tel 0494/68.35.27

Waarvoor kunt u bij ons terecht

De dermatoloog is de arts gespecialiseerd in alle huidaandoeningen, inclusief haren en nagels, voor volwassenen en kinderen. U kan in de praktijk terecht voor alle huidproblemen, en in het bijzonder voor:

Moedervlekken en huidkankers

Screening en opvolging van moedervlekken (naevi) en huidkankers door zonneblootstelling

Heelkundige ingrepen

Heelkundige ingrepen van huid en nagels, verwijderen van moedervlekken, cysten en goedaardige en kwaadaardige huidgezwellen

Huidaandoeningen

Alle huidaandoeningen zoals allergieën (prik- en patchtesten), psoriasis, eczeem, netelroos, pigmentafwijkingen, acne,...

Huidinfecties

Huidinfecties zoals wratten, herpes en schimmelinfecties

Spatadertjes

Behandeling van spatadertjes op de benen via laser of sclerotherapie

Overmatig zweten

Injecties voor overmatig zweten (hyperhidrose) ter hoogte van de oksels

Esthetische dermatologie

Cosmetisch advies, peelings, laserbehandeling, anti-rimpelbehandeling, injecties om de rimpeltjes te vervagen of om de rimpels op te vullen

Laserbehandelingen

Ontharingslaser, vaatlaser (bloedvaatjes in het gelaat, op het lichaam of op de benen), pigmentlaser, laser voor littekenbehandeling

Fotodynamische therapie

Behandeling van huidkanker en hun voorlopers of voor huidverjonging

Opgelet

Elke speciale behandeling (laser, ingreep, allergietest,...) zal steeds voorafgegaan worden door een consultatie. Zo kan de nodige tijdsduur voorzien worden en kan alle informatie (voordelen, risico's...) omtrent de speciale behandeling uitgelegd worden. Bovendien is er soms voorbereiding en nazorg noodzakelijk.

Afspraken

Consultaties zijn steeds na afspraak. Bij Dr. Pierret zijn er momenteel geen afspraken meer mogelijk gezien zwangerschapsverlof. Dr. De Medeiros vangt de patiënten op, zij consulteert op woensdag en vrijdag. Occasioneel kunnen de dagen afwijken.

Hoe een afspraak maken?

 • Snel en eenvoudig door hier te klikken (24h/24)
 • Telefonisch via 0494/68.35.27 (maandag-donderdag 8u30-18u)

Login voor huisartsen

Richtlijnen

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 24u op voorhand te annuleren via 0494 68 35 27 (telefoon of SMS), zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren. Bij niet naleven hiervan zal de administratieve kost van de raadpleging aangerekend worden.

Afspraken wijzigen kan enkel telefonisch. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken, telkens op naam van de juiste persoon.

Dr. Pierret en Dr. de Medeiros zijn niet geconventioneerd, maar wel geaccrediteerd.

Ter info: in deze groepspraktijk kan u tevens terecht bij dokter Johan Pierret, Sportgeneesheer (tel 02 380 08 18) en dokter Patrick Puttemans, Gynaecoloog.

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig

Kies een dag en een tijdstip. Vul uw gegevens in. Klaar!

Over ons

Dokter Pierret Lauranne

Dokter Pierret Lauranne

Dermatoloog
Lauranne Pierret heeft haar opleiding tot arts en dermatologe genoten aan de Vrije Universiteit Brussel – UZ Brussel. Bovendien verrichtte ze buitenlandse stages in Plettenberg Bay, Zuid-Afrika en Ann Arbor, Michigan, USA. Zij studeerde af als arts in 2009 met de grootste onderscheiding en is (co-) auteur van meerdere internationale publicaties aangaande immunotherapie bij melanoom en allergie.

Na haar specialisatie behaalde zij het bijkomende interuniversitaire diploma “Vigilance des actes en dermatologie esthétique” aan de universiteit van Versailles in Frankrijk. Zij volgt actief de nieuwste bijscholingen (accreditatie) en is lid van meerdere nationale -en internationale wetenschappelijke dermatologische verenigingen. Dr. Lauranne Pierret heeft binnen de dermatologie speciale interesse voor dermatologische chirurgie, esthetische dermatologie en laserbehandeling voor bloedvaten/pigmentvlekken,
Dokter Ana de Medeiros

Dokter Ana de Medeiros

Dermatoloog
Dokter Ana de Medeiros is erkend Dermatoloog in België. Tevens is zij erkend arts, Internist en Dermatoloog in Brazilië waar zij haar oorspronkelijke opleidingen genoten heeft.

Ana de Medeiros bezit tevens een doctoraat (phD) over psoriasis, behaald aan de Universiteit Gent - UZ Gent. Zij neemt actief deel aan nationale en internationale activiteiten om zich bij te scholen over nieuwe wetenschappelijke inzichten in de Dermatologie (accreditatie).

Dr. de Medeiros heeft binnen de dermatologie specifieke interesse in de kinderdermatologie en volgt frequent en intensief de laatste ontwikkelingen op bijscholingen.

Praktische informatie & Nieuws

Blijf op de hoogte.

Laserontharing

U kan in deze praktijk ook terecht voor laserontharing. Indien u een afspraak of meer info wenst in verband met […]

Melanoompreventie

De eerste zonnestralen zijn de voorbije weken al opgedoken in België. De gelegenheid om benen en schouders te laten zien, […]

Telefonisch contact

Van maandag tot donderdag tussen 8u30 en 18u kan u het secretariaat bereiken. Indien u specifieke vragen heeft, gelieve ze door te […]

Wat brengt u mee naar de raadpleging?

Identiteitskaart en klevertjes van het ziekenfonds. Lijstje met onderhoudsmedicatie en gekende allergieën. Eventueel de verwijsbrief van uw (huis)arts. Betalen kan […]

Contacteer Ons

Dermatoloog
Dokter Pierret Lauranne
Dokter Ana de Medeiros
Alsembergsesteenweg 397
1653 Dworp

Tel 0494/68.35.27

De praktijk (binnen) is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk met een trap. Indien dit voor u een probleem stelt, gelieve telefonisch contact op te nemen zodat wij u een alternatief kunnen bieden.

Wegwijs

Er is voldoende parking voorzien net voor de praktijk.

 • Vanaf de westelijke ring RO/E19:
  Afrit nr. 20 Huizingen. Rij richting Dworp/Alsemberg/Sint-Genesius Rode. Na ongeveer 3.5km bereikt u de praktijk op uw rechterkant.
 • Vanuit Halle:
  Rij richting Dworp/Alsemberg/Sint-Genesius Rode. Rij Dworp centrum door; na ongeveer 1km bereikt u de praktijk op uw rechterkant.
 • Vanuit Sint-Genesius-Rode/Alsemberg:
  Rij richting Dworp/Halle. Laat op het kruispunt met Vastiau Godeau en Delhaize de beide winkels op uw linkerkant liggen. Rij ongeveer 3km en u bereikt de praktijk op uw linkerkant.